DOSTAWA

Szybka i wygodna realizacja zamówień

TEL: +48 32 32 31 696

Email: info@antersystem.pl

DOSTAWA

Szybka i wygodna realizacja zamówień

TEL: +48 32 32 31 696

Email: info@antersystem.pl

Certyfikaty


W celu zapewnienia maksymalnego bezpieczeństwa w magazynach naszych klientów, oferujemy produkty jedynie najwyższej jakości. Większość z nich poddana była skrupulatnym badaniom, aby międzynarodowe komisje mogły przyznać naszym produktom prestiżowe certyfikaty gwarantujące rzetelność i niezawodność.

 

Certyfikat TUV NORD jest przyznawany przez niezależną, międzynarodową jednostkę certyfikacyjną Tuv Nord. Proces przyznawania certyfikatu ma wiele etapów i przeprowadzany jest przez wykwalifikowanych audytorów. Aby go otrzymać należy spełnić szereg wymagań dotyczących systemów zarządzania jakością (m in. ISO 9001 czy systemami bezpieczeństwa i BHP). Na uwagę zasługuje fakt, że raz otrzymanego certyfikatu TUV NORD nie można otrzymać ponownie po jego ewentualnym utraceniu. 

 


 

TÜV SUD to niemiecka marka, którego znak oznacza synonim zasad bezpieczeństwa, pewności, bezstronnosci i solidności. Certyfikat TÜV SUD jest międzynarodwym znakiem jakości, który jest przyznawany przez Insytut Badawczy Technischer. Urządzenia i produkty w procesie certyfikacji poddawane są testom na wytrzymałość i nieszkodliwość (np. test na obecność szkodliwych substancji).

 


 

DEKRA to niezależna jednostka audytoryjna certyfikująca systemy zarządzania, wyroby, komponenty oraz produkty. Przyznanie certyfikatu DEKRA oznacza, że takie produkty spełniają restrykcyjne normy i są zgodne z przepisami świadczącymi o jakości.

 

 


OHA S/OH SA S to międzynarodowa norma jakości, bezpieczeństwa i higieny pracy. Zdobycie normy jakości ISO 18001 OHSAS wymaga dokładnego zrozumienia aspektów prawnych, jakościowych i skupia się na badaniu efektywności systemu zarządzania. Najważniejszą korzyścią wynikającą z tej certyfikacji jest możliwość udowodnienia poprawy parametrów związanych z BHP oraz zapewnienie wysokiego poziomu kontroli zgodności z przepisami prawa. Zasady ISO sprawiają, że poprawa zarządzania oraz bezpieczeństwa jest nie tylko realna, ale też mierzalna.

 

   


HACCP to niezwykle istotny certyfikat dla producentów żywności (magazyny przechowujące i zajmujące się obrotem żywności). Zdobycie certyfikatu opiera się na postępowaniu majacym na celu sprawdzenie bezpieczeństwa żywności, oszacowanie niebezpieczeństwa oraz skali zagrożeń z punktu widzenia przechowywania żywności i zdrowia. Bardzo skrupulatny proces sprawdzenia wszelkich parametrów produktu i jego komponentów pod tym kątem, sprawia że produkty oznaczone tym certyfikatem to 100% bezpieczeństwa dla zdrowia i żywności.