DOSTAWA

Szybka i wygodna realizaca zamówień

TEL: +48 32 32 31 696

Email: info@antersystem.pl

DOSTAWA

Szybka i wygodna realizaca zamówień

TEL: +48 32 32 31 696

Email: info@antersystem.pl

W celu zapewnienia maksymalnego bezpieczeństwa w magazynach naszych klientów, oferujemy produkty jedynie najwyższej jakości. Większość z nich poddana była skrupulatnym badaniom, aby międzynarodowe komisje mogły przyznać naszym produktom prestiżowe certyfikaty gwarantujące rzetelność i niezawodność.

 

  TUV NORD


Certyfikat TUV NORD jest przyznawany przez niezależną, międzynarodową jednostkę certyfikacyjną Tuv Nord. Proces przyznawania certyfikatu ma wiele etapów i przeprowadzany jest przez wykwalifikowanych audytorów. Aby go otrzymać należy spełnić szereg wymagań dotyczących systemów zarządzania jakością (m in. ISO 9001 czy systemami bezpieczeństwa i BHP). Na uwagę zasługuje fakt, że raz otrzymanego certyfikatu TUV NORD nie można otrzymać ponownie po jego ewentualnym utraceniu. 

 

TÜV SUD

 

TÜV SUD to niemiecka marka, którego znak oznacza synonim zasad bezpieczeństwa, pewności, bezstronnosci i solidności. Certyfikat TÜV SUD jest międzynarodwym znakiem jakości, który jest przyznawany przez Insytut Badawczy Technischer. Urządzenia i produkty w procesie certyfikacji poddawane są testom na wytrzymałość i nieszkodliwość (np. test na obecność szkodliwych substancji).

 

DEKRA

 

DEKRA to niezależna jednostka audytoryjna certyfikująca systemy zarządzania, wyroby, komponenty oraz produkty. Przyznanie certyfikatu DEKRA oznacza, że takie produkty spełniają restrykcyjne normy i są zgodne z przepisami świadczącymi o jakości.

 

OHAS/OHSAS


OHA S/OH SA S to międzynarodowa norma jakości, bezpieczeństwa i higieny pracy. Zdobycie normy jakości ISO 18001 OHSAS wymaga dokładnego zrozumienia aspektów prawnych, jakościowych i skupia się na badaniu efektywności systemu zarządzania. Najważniejszą korzyścią wynikającą z tej certyfikacji jest możliwość udowodnienia poprawy parametrów związanych z BHP oraz zapewnienie wysokiego poziomu kontroli zgodności z przepisami prawa. Zasady ISO sprawiają, że poprawa zarządzania oraz bezpieczeństwa jest nie tylko realna, ale też mierzalna.

 

    HACCP


HACCP to niezwykle istotny certyfikat dla producentów żywności (magazyny przechowujące i zajmujące się obrotem żywności). Zdobycie certyfikatu opiera się na postępowaniu majacym na celu sprawdzenie bezpieczeństwa żywności, oszacowanie niebezpieczeństwa oraz skali zagrożeń z punktu widzenia przechowywania żywności i zdrowia. Bardzo skrupulatny proces sprawdzenia wszelkich parametrów produktu i jego komponentów pod tym kątem, sprawia że produkty oznaczone tym certyfikatem to 100% bezpieczeństwa dla zdrowia i żywności.